Adverteren
Start je eigen pagina!
Wie is reisbanaan.nl
Tip een vriend over
deze site!
aanbiedingen / nieuws

deze pagina

Checklist voor
jou reis
Wereldtijd
Wereldtijd


 

Banners

Een banner op de Reisbanaan plaatsen

Een banner die doorlinkt naar uw site is, vooral als er animatie in zit, een goede manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Vooral als u een duidelijk bedrijfslogo in uw banner gebruikt is het een ijzersterk middels om meer merkbekendheid te krijgen. Er zijn verschillende formaten van banners te plaatsen.

Specificaties:

Top Banner:
Banner bovenaan de pagina van de gehele site (op alle pagina's te zien).  Deze banner moet  468 breed x 60 pixels  pixels hoog zijn.

Menu Banner:
Uw banner kan maximaal 100 pixels breed zijn, en 40 tot maximaal 140 pixels hoog. De banner kan bovenaan of onderaan het menu geplaatst worden. De positie (boven of onder aan de pagina) waar de banner op wordt geplaatst is uiteindelijk bepalend voor de prijs.

Pagina Banner:
Uw banner kan maximaal 140 pixels breed zijn, en maximaal 40  pixels hoog. De pagina waar de banner op wordt geplaatst is uiteindelijk bepalend voor de prijs.

Prijzen voor de plaatsing van banners op deze site in guldens per kwartaal, exclusief btw en productiekosten

Opmerking:

  1. Banners mogen niet zwaarder zijn dan 10 kb, hetgeen normaal is voor een banner van 140 x 140 pixels. Voor elke 5 kb meer brengen wij 10 % extra in rekening op onderstaande prijzen voor plaatsing. Om de laadtijd van pagina's optimaal te houden worden banners zwaarder dan 25 kb niet geplaatst.
  2. Bij plaatsing van meerdere banners kunt u korting bedingen. Bij 2 banners 2 % op de totaalprijs, bij 3 banners 3 % enzovoorts, tot een maximum van 20 % (bij 20 banners of meer).
Topbanner

2000

Menubanner bovenaan

1000

Menubanner onderaan

600

pagina's vakantie, business en actief

400

subpagina's

100

Productiekosten banners in guldens, exclusief btw.

enkel tekst

tekst & tekeningen

geen animatie

125

225

2 frames

150

350

3 frames

175

475

4 frames

200

600

5 frames

225

725


Opmerking:
Uw door ons gemaakte banner is vanzelfsprekend uw eigendom en kan dus ook op andere sites gebruikt worden.

Zelf aanleveren:
U kunt uw banner natuurlijk ook zelf aanleveren. Van belang is dan dat de banner aan de hierboven beschreven afmetingen voldoet en niet meer dan 5 frames bevat met een maximale loop (herhaling) van 3 maal. Een banner die namelijk continu blijft bewegen kan op den duur op de zenuwen van de surfer gaan werken.

Indien u interesse heeft in de plaatsing van een of meerdere banners op deze site, of in het door ons laten maken van een banner neemt u dan contact met ons op.