Adverteren
Start je eigen pagina!
Wie is reisbanaan.nl
Tip een vriend over
deze site!
aanbiedingen / nieuws

deze pagina

Checklist voor
jou reis
Wereldtijd


 

Doe mee en maak de reisbanaan tot de beste reissite van Nederland

Het is onmogelijk om alle vakantieonderwerpen tot in de puntjes te beheren. Daarom kunnen we een hoop hulp gebruiken. Binnenkort geven we daarom jou de mogelijkheid om zelf een pagina te beheren. Je hoe t hiervoor geen kennis te hebben van html. Het enige wat je moet weten is hoe je een linkje in een database zet en er een tekst bij kunt zetten. Dat kunnen wij je ook eenvoudig uitleggen. Voor de rest gaat het puur om passie en wat investering in tijd. Je mag zelf suggesties doen voor een pagina. Heb jij veel kennis van een bepaald onderwerp (een land, zeilen, reizen met de trein etc.) en wil je helpen deze site nog interessanter te maken, met nog meer reisinformatie,  meld je dan bij ons aan. 

Indien je bereid bent een pagina te beheren moet je contact opnemen met e.edelenbos@reisbanaan.nl. Indien we accoord zijn met je voorstel, zullen we voor jou een eigen pagina aanmaken. Je krijgt instrukties om je pagina te beheren.Tevens krijg je een emailadres dat meteen doorverwijst naar jouw eigen email.
Kortom: lijkt je het leuk, mail met e.edelenbos@reisbanaan.nl over het onderwerp waarover je een pagina wilt gaan opzetten. Tot mails !

Voorwaarden

Aansprakelijkheid

Hoewel de informatie op de Reisbanaan altijd zo nauwkeurig en actueel mogelijk is, zijn eventuele wijzigingen in wat voor informatie dan ook op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de Reisbanaan kunnen dus op geen enkele wijze rechten worden ontleend. De Reisbanaan is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook die geleden wordt door het volgen van informatie of tips op deze site, of op sites waarnaar wij doorlinken.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan de Reisbanaan, of worden gebruikt met toestemming van derden. Informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Reisbanaan.

Jouw input op deze site

Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeŽn, etc die de Reisbanaan van jou ontvangt wordt gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. De Reisbanaan behoudt zich het recht voor de door jou gezonden informatie te gebruiken en aan te passen.

Advertenties op jouw pagina

De Reisbansaan heeft het recht 2 advertenties op jouw pagina te zetten. De overige advertentieruimte (totaal van 6 banners inclusief 2 advertenties van de reisbanaan) mogen door jou verkocht worden zonder dat hiervan percentages van inkomsten hoeven te worden afgestaan. Deze advertenties dienen echter wel betrekking te hebben op vakantie cq toerisme en mogen niet sexueel getint zijn. Indien de Reisbanaan advertenties ongeschikt voor haar site acht, behoudt de Reisbanaan zich het recht voor de door jou geplaatste advertentie te verwijderen. 

Email verzonden door de Reisbanaan

De Reisbanaan staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mail, of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de toegezonden informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.