Adverteren
Start je eigen pagina!
Wie is reisbanaan.nl
Tip een vriend over
deze site!
aanbiedingen / nieuws

deze pagina

Checklist voor
jou reis
Wereldtijd


 

reisbanaan.nl: goed gezelschap!

banaan.gif (3832 bytes)

Het is hartje zomer en sommigen van ons hebben de vakantie al achter de rug of genieten er op dit moment van. En vanaf nu is er de reisbanaan.nl, waar je na kunt gaan welke vakantiemogelijkheden je deze zomer nog hebt, voor een leuk reisje in het najaar en om de volgende wintersportvakantie alvast te kunnen voorbereiden. Hoe regel je nu nog snel een last-minute vakantie? Ook daar vind je adressen voor. Heb je een vakantiebestemming, dan kun je via deze site veel informatie vinden over de bestemming die je gekozen hebt en natuurlijk vind je er ook allerhande tips.

Kortom...deze site is bestemd voor iedereen die op vakantie gaat (of wil gaan) en zich wil oriŽnteren op bestemming, aanbiedingen, mogelijkheden etc. Je kunt hier alles vinden, wat maar enigszins met vakantie te maken heeft.

Bij Vakantie vind je verschillende lastminute aanbiedingen voor strandvakanties, maar ook informatie over de voorbereiding van je vakantie, de Nederlandse kranten online, voor als je al op je bestemming bent etc.

Business is meer gericht op de zakelijke reiziger. Je vindt hier tickets, huurautos, hotels met internetverbinding etc.

Actief is voor de actieve vakantieganger. Je vindt hier gespecialiseerde reisbureaus en informatie over veel sporten en activiteiten.

De reisbanaan is dus goed gezelschap.

 

Wie is de reisbanaan?
pic00010.jpg (2894 bytes)Hallo, mijn naam is Elsa Edelenbos. Ik ben de bedenker van de reisbanaan. De site is een experiment en opgezet om je een beter overzicht te geven van de mogelijkheden en alternatieven voor vakantie en reizen, maar ook vooral om nog meer voorpret te hebben.

Heb je tips om de site te verbeteren, stuur een emailtje naar info@reisbanaan.nl. Je kunt natuurlijk ook een goede tip opsturen voor een "te gek" restaurant waar je hebt gegeten, een bijzondere activiteit die je hebt gedaan of een  spannende vakantiebelevenis en wij plaatsen deze op de site. Jij wordt zo een gids voor alle vakantiegangers die na jou komen.